Suoratoisto ja kryptovaluutta elokuvissa

Suoratoisto ja kryptovaluutat ovat yhä suositumpia aiheita elokuvissa ja televisiossa. Tässä muutamia esimerkkejä, joissa ne ovat esiintyneet:

 1. StartUp: Tämä televisiosarja seuraa nuoria yrittäjiä, jotka yrittävät saada uuden kryptovaluutan käyttöön. Sarja sisältää paljon kryptovaluuttateknologiaan liittyviä termejä ja käsitteitä.
 2. Cryptopia: Bitcoin, Blockchains and the Future of the Internet: Tämä dokumenttielokuva kertoo kryptovaluutan historiasta ja tulevaisuudesta sekä sen vaikutuksesta talouteen ja yhteiskuntaan.
 3. Banking on Bitcoin: Tämä dokumenttielokuva tutkii kryptovaluuttojen vaikutusta rahoitusalalle ja seuraa Bitcoinin kehitystä ja käyttöönottoa.
 4. Dope: Tämä elokuva seuraa nuorta miespuolista päähahmoa, joka yrittää selviytyä syrjäytyneestä lähiöstä ja päätyy huijaamaan huumeita käyttävää kryptovaluutta-sijoittajaa.
 5. The Circle: Tämä elokuva perustuu Dave Eggersin romaaniin ja seuraa nuorta naishenkilöä, joka pääsee työskentelemään kryptovaluuttaa käyttävään teknologiayritykseen. Elokuva käsittelee myös henkilökohtaista yksityisyyttä ja teknologian vaikutusta yhteiskuntaan.

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä elokuvista ja televisiosarjoista, joissa suoratoisto ja kryptovaluutat ovat esiintyneet. Niiden suosio kasvaa jatkuvasti, kun teknologia kehittyy ja kryptovaluuttojen käyttö lisääntyy.

Dope

Dope on yhdysvaltalainen elokuva vuodelta 2015. Se on nuorten draamakomedia, joka seuraa afroamerikkalaisen high school -opiskelijan, Malcolmin (Näyttelijä Shameik Moore), tarinaa, joka asuu huumeiden täyttämässä naapurustossa Los Angelesissa. Malcolm ja hänen kaksi ystäväänsä Jib (Tony Revolori) ja Diggy (Kiersey Clemons) ovat intohimoisia musiikin ja teknologian suhteen ja he yrittävät saada hyväksyntää koulun rikkaiden oppilaiden joukosta.

Malcolm sattumalta tapaa rikollisjengin johtajan ja joutuu mukaan huumerikokseen. Elokuva seuraa Malcolmin yrityksiä selvitä tilanteesta ja samalla yrittää ylläpitää omaa kunniaansa ja unelmiaan. Elokuva käsittelee monia erilaisia teemoja, kuten ystävyyttä, identiteettiä, rotuasioita ja huumekauppaa.

Dope on saanut pääasiassa positiivisia arvosteluja kriitikoilta. Se on saanut kiitosta erityisesti sen omaperäisestä tarinankerronnasta ja nuorten näyttelijöiden suorituksista. Elokuva on myös saanut tunnustusta sen käsittelemistä teemoista ja sen yhteiskunnallisesta merkityksestä.

Suomalaiset ja suoratoisto

Suomessa on myös tarjolla erilaisia kotimaisia suoratoistopalveluita, kuten Elisa Viihde, C More ja Ruutu, jotka tarjoavat suomalaisille kuluttajille suosittuja kotimaisia tv-sarjoja, elokuvia ja muita viihdetarjouksia.

Tässä on joitakin suosittuja suoratoistopalveluja ja niiden tarjoamia sisältöjä:

 • Netflix: Elokuvia, televisiosarjoja, dokumentteja, animaatioita, stand-up-koomikkoja
 • Amazon Prime Video: Elokuvia, televisiosarjoja, urheilua, dokumentteja
 • Disney+: Disney-elokuvia ja -sarjoja, Marvel-elokuvia ja -sarjoja, Star Wars -elokuvia ja -sarjoja, National Geographic -dokumentteja
 • HBO Nordic: Televisiosarjoja, elokuvia, dokumentteja, stand-up-koomikkoja
 • Viaplay: Televisiosarjoja, elokuvia, urheilua, dokumentteja, lasten ohjelmia
 • CMore: Televisiosarjoja, elokuvia, urheilua, dokumentteja, lasten ohjelmia
 • YouTube: Videoita eri kategorioista, kuten musiikki, vlogit, elokuvat, televisiosarjat, urheilu, opetusohjelmat ja paljon muuta.
 • SkyShowTime: SkyShowtime on uusi suoratoistopalvelu, joka tarjoaa parasta viihdettä, suurimpia menestyselokuvia ja sarjoja yksinoikeudella. Tutustu maailmankuulujen studioiden uutuuksiin ja suosikkeihin.
 • YLE areena, elokuvia, sarjoja dokumentteja – sarjoissa paljon brittisarjoja kuten Tukahduttava Rakkaus
 • MTV Katsomo ja suomalaiset sarjat kuten Mari Veitola Doc

Trackbacks & Pings

 • Kryptovaluutan kehitys on muuttanut arkeamme - tätä se on tuonut mukanaan - Kryptovaluutat ja talous :

  […] Kryptovaluutat ovat vaikuttaneet suoratoistopalveluihin ja niiden tarjontaan. Ne mahdollistavat katsojien tuen suosikkisisällöntuottajille suoraan kryptovaluutoilla. Tämä on johtanut yhä useampien sisällöntuottajien mahdollisuuteen luoda uraa suoratoistossa. Kryptovaluutat ovat myös mahdollistaneet hajautettuja suoratoistopalveluita, jotka tarjoavat käyttäjilleen enemmän yksityisyyttä ja kontrollia. […]

  11 kuukautta ago

Vastaa