Bitcoin uudistui

Viime viikolla Bitcoin otti käyttöön uuden kryptokraafisen allekirjoituksen Schnorrin. Se sisältyy Bitcoinin Taproot aktivointiin, jolla Bitcoinille saadaan entisestään parempi yksityisyys ja laajennetut ns. smart-sopimusmahdollisuudet. Mutta aktivointi antaa ennenkaikkea markkinoille positiivisen uutisen Bitcoinin jatkuvasta kehityksestä – Taprootia kehiteltiin kolme vuotta, ja tämä aktivointi antaa markkinoille uutisen, joka kertoo Bitcoinin olevan kehittyvä teknologia.

Muita menneen viikon uutisia kryptojen maailmasta:

Paradigm julkisti markkinoiden uusimman kryptoihin sijoittavan sijoitusrahaston, jolla on 2,5 miljardin dollarin varallisuus.

Barbados on ensimmäinen valtio, joka rakentaa oman lähetystön Decentralandiin, josta saa myös e-visoja ja muita mahdollisuuksia. Siitä tulee näin ollen ensimmäinen valtio, joka perustaa oman lähetystönsä metaverseen.

Brave-selaimelle oma e-lompakkonsa.Brave-selainon julkaissut oman lisäosaominaisuuden, e-lompakon,j joka lisää lompakkomarkkinoiden kilpailua (kuten Metamask).

NBA:n LA Lakersin kotiareena sai uuden nimen: Crypto.com. Näin siis crypto.com lisää näkyvyyttää entisestään maailman eri urheilulajeissa, onhan se voimakkaasti näkyvillä myös F1-kisoissa.

Trackbacks & Pings

 • 5 parasta uutta kryptovaluuttaa - Kryptovaluutat ja talous :

  […] suosituilla kryptovaluutoilla, kuten Bitcoinilla ja Ethereumilla, on paljon tarjottavaa, sijoittajat näkevät suurimmat voitot suhteellisen uusista […]

  12 kuukautta ago
 • Crypto Casinos - Väistämätön seuraava askel kaikille igaming-sektorilla? - Kryptovaluutat ja talous :

  […] kryptovaluutoilla voi juuri nyt olla haasteita omassa markkinassaan, mutta on selvää, että on maksutavat tai […]

  7 kuukautta ago
 • Bitcoinin ilmastovauriot ovat samanlaisia kuin naudanliha ja raakaöljy - Kryptovaluutat ja talous :

  […] Bitcoin-verkko syö surullisenkuuluisasti yhtä paljon sähköä vuosittain kuin pieni kansakunta. Suurin osa energiasta käytetään tapahtumien todentamiseen ja uusien kolikoiden ”louhimiseen”. Tutkimuksen tekijät arvioivat verkon kokonaissähkönkulutusta ja sen seurauksena syntyviä planeettaa lämmittäviä hiilidioksidipäästöjä. Sitten he sovelsivat arvioita hiilen sosiaalisista kustannuksista muuntaakseen nämä CO2-päästöt dollarivahingoiksi. Kun hiilen sosiaaliset kustannukset olivat 100 dollaria tonnilta, tutkijat havaitsivat, että ilmastovahingot olivat keskimäärin 3,088 dollaria jokaisesta louhitusta kolikosta. Vuosina 2016–2021 tutkijat arvioivat, että Bitcoinin ilmastovahinkojen kokonaismäärä maailmanlaajuisesti oli 12 miljardia dollaria. […]

  4 kuukautta ago

Vastaa